Fransk björnbärskaka

 
Sockerkaksliknande, luftig, smörig. Strö över säsongens bär.

Fransk björnbärskaka
2 ägg 
2 dl socker
2 1/4 dl glutenfri mix
1/2 tsk bakpulver
en knivsudd salt
200 g frysta björnbär
100 g smör
 
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en form med fasta kanter, en pajform eller braspanna.
Vispa ägg och socker poröst och luftigt. Blanda samman mix, bakpulver och salt. Vänd försiktigt ner i äggsmeten.
Bred ut smeten i formen och strö över bären. Hyvla över smöret.
Grädda kakan mitt i ugnen i 35 minuter.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Så roligt att få ta del av ett inspirerande inlägg!
Kram

2015-10-09 @ 22:25:07
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Glutenfritt

RSS 2.0