Glutenfri Ananaspaj

 
Världens godaste ananaspaj. Knäckig, söt, frisk. Den här pajen har allt.
 
Glutenfri Ananaspaj
150 g mjukt smör
3-4 dl glutenfri mjölmix
1 dl socker
1 knivsudd salt
 
Fyllning
2 dl creme fraiche
0,75 dl socker
1 ovispat ägg
1 tsk vaniljsocker
1 burk (270 g) väl avrunnen ananas
 
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda samman mjölmix, socker, bakpulver & salt. Skär smöret i kuber och massera in. Tryck ut i en pajform och förgrädda mitt i ugnen i 10 min.
Blanda samman alla ingredienser till fyllningen förutom ägget. Sedan vänder du ner ägget försiktigt och breder ut fyllningen på pajbottnen. Grädda i 30 min i mitten av ugnen. Täck eventuellt med aluminiumfolie om pajen får för mycket färg.

Kommentarer
Postat av: MISS ALICIA

Hej!



Ta jättegärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där hittar du spännande brittiska märken!



Vänliga Hälsningar,

Miss Alicia

2012-04-02 @ 13:19:25
URL: http://missalicia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0