Glutenfri fransk rabarberkaka

 
En fransk sommardröm! Glutenfri och mjölkfri rabarberkaka.
 
Fransk rabarberkaka
2 ägg
2 dl socker
2 1/4 dl glutenfri mjölmix
1/2 tsk bakpulver
en knivsudd salt
3-4 stjälkar rabarber
100 g smör
 
Först av allt - sätt ugnen på 175 grader och klä botten av en springform med bakplåtspapper. Smörj med lite smör.
 
Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjölmix, bakpulver och salt i en skål. Vänd försiktigt ner i äggsmeten.

Bred ut i springformen. Skölj rabarbern och dela i ca 10 cm stavar. Lägg ovanpå smeten i formen. Hyvla smöret på toppen och grädda kakan mitt i ugnen i 35 minuter.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Glutenfritt

RSS 2.0