Fransk björnbärskaka
Sockerkaksliknande, luftig, smörig. Strö över säsongens bär.
Fransk björnbärskaka
2 ägg
Fransk björnbärskaka
2 ägg
2 dl socker
2 1/4 dl glutenfri mix
1/2 tsk bakpulver
en knivsudd salt
en knivsudd salt
200 g frysta björnbär
100 g smör
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en form med fasta kanter, en pajform eller braspanna.
Vispa ägg och socker poröst och luftigt. Blanda samman mix, bakpulver och salt. Vänd försiktigt ner i äggsmeten.
Vispa ägg och socker poröst och luftigt. Blanda samman mix, bakpulver och salt. Vänd försiktigt ner i äggsmeten.
Bred ut smeten i formen och strö över bären. Hyvla över smöret.
Grädda kakan mitt i ugnen i 35 minuter.
Kommentarer
Postat av: Jasmine
Så roligt att få ta del av ett inspirerande inlägg!
Kram
Trackback