Braspannebröd

 
Lyxade till det med lite hembakat bröd häromdagen, i braspanna med god rapsolja, rosmarin och lite flingsalt på toppen. Blev perfekt tillsammans med mina färgglada tomater till frukost!
 
Braspannebröd 
1 liter mjölmix
4 dl vatten
25 g jäst
2 tsk salt
1/2 dl rapsolja
rosmarin
flingsalt
 
Smula jästen i en stor bunke. Värm vattnet till 37 grader och rör sedan ut med jästen.Tillsätt salt och rapsolja.
Rör ner mjölmixen, lite i taget och rör samman. 
Häll ut på ett bakplåtspapper i en braspanna och låt jäsa 30 min under bakduk.
Ringla över olivolja och strö över flingsalt samt rosmarin.
Grädda mitt i ugnen på 200 grader i cirka 15 minuter.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Glutenfritt

RSS 2.0