Braspannebröd
Lyxade till det med lite hembakat bröd häromdagen, i braspanna med god rapsolja, rosmarin och lite flingsalt på toppen. Blev perfekt tillsammans med mina färgglada tomater till frukost!
Braspannebröd
1 liter mjölmix
4 dl vatten
25 g jäst
2 tsk salt
1/2 dl rapsolja
rosmarin
flingsalt
Smula jästen i en stor bunke. Värm vattnet till 37 grader och rör sedan ut med jästen.Tillsätt salt och rapsolja.
Rör ner mjölmixen, lite i taget och rör samman.
Häll ut på ett bakplåtspapper i en braspanna och låt jäsa 30 min under bakduk.
Ringla över olivolja och strö över flingsalt samt rosmarin.
Grädda mitt i ugnen på 200 grader i cirka 15 minuter.
Häll ut på ett bakplåtspapper i en braspanna och låt jäsa 30 min under bakduk.
Ringla över olivolja och strö över flingsalt samt rosmarin.
Grädda mitt i ugnen på 200 grader i cirka 15 minuter.
Kommentarer
Trackback