Picklad rödlök

 
Måste bara passa på att tipsa om picklad rödlök. Så himla gott till ca allt som behöver lite söt syra. Passar perfekt till hemmagjorda hamburgare t.ex. Eller varför inte räktacos? Är ättikan upp emot 20% kör du helt enkelt på 2 dl vatten + 2 dl socker + 1 dl ättika.

3 röda lökar
3 dl vatten
2 dl strösocker
1 dl ättika (12%)
 
Skala och skiva rödlök tunnt. Jag använde en mandolin. Lägg löken i en burk som är ordentligt rengjord.
Koka upp vatten, socker och ättika i en kastrull och häll över. Stäng locket. Picklingen håller typ hur länge som helst. Blir godast efter ett par dagar!
 

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Det verkar ju enkelt! Tack för tipset.
Och ja, som vanligt blir jag så oerhört imponerad av dina bilder. :)
Kram

2014-09-26 @ 23:21:30
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Glutenfritt

RSS 2.0