Grillad sparris med parmesan

 
Detta är knappt ett recept, men jag delar ändå med mig. Så fantastiskt gott i sparrissäsong!
 
INGREDIENSER
nyskördad sparris
olivolja
salt, peppar
parmesanost

GÖR SÅ HÄR
Skölj sparrisen och skär bort det stabbiga längst nere.
Ringa olivolja över sparrisen och strö på salt och peppar.
Grilla cirka 10 minuter på hög värme, servera sedan med hyvlad parmesanost.

Kommentarer
Postat av: sara

nästan exakt som min favorit-förrätt. jag brukar smörsteka i stället för i olja, och sedan addera lite torrostade pinjenötter till. alltså finns inget godare på denna jord.

ser så himla smarrigt ut! kramen

2014-06-06 @ 22:53:21
URL: http://saraskrattar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Glutenfritt

RSS 2.0