Vit choklad & vaniljcookies
Glutenfria cookies som är så där spröda, lite sega och väldigt goda!
Jag använde mig av finax mjölmix.
INGREDIENSER
100 g smör
1 dl farinsocker
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
ca 2,5 dl glutenfri mjölmix
1/2 tsk salt
100 g vit choklad, grovhackad.
GÖR SÅ HÄR
Sätt ugnen på 200 grader.
Tärna smöret i en skål och addera farinsocker och vaniljsocker. Vispa med elvisp tills det blivit mjukt och lättarbetat. Rör sedan i ägget.
Blanda mjölmix med salt och rör ner. Konsistensen ska vara fast. Rör till sist ner den vita chokladen.
Tärna smöret i en skål och addera farinsocker och vaniljsocker. Vispa med elvisp tills det blivit mjukt och lättarbetat. Rör sedan i ägget.
Blanda mjölmix med salt och rör ner. Konsistensen ska vara fast. Rör till sist ner den vita chokladen.
Rulla små bollar av smeten och lägg dem på bakplåtspapper med stort mellanrum.
Grädda 10-15 minuter mitt i ugnen.
Grädda 10-15 minuter mitt i ugnen.
Kommentarer
Trackback