Snickerskaka

 
Lite mer otraditionellt julgodis är väl ändå snickerskaka? Jag har gjort min med glutenfria cornflakes och puffat ris, sk vårgårda ris. Men det blir lika gott med bara cornflakes!

1 burk jordnötssmör
2 dl sirap
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
5 dl glutenfria cornflakes
2 dl vårgårda ris
150 g mörk blockchoklad


Värm jordnötssmöret, vaniljsockret, sockret och sirapen på svag värme.
Rör hela tiden.
Ta av från värmen och blanda ner cornflakesen och riset. Bred ut i en form.
Smält chokladen och bred över.
Kyl 2-3 timmar och skär sedan lagom stora bitar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Glutenfritt

RSS 2.0