Hallonsylt på hösthallon

 
Hallonsylt hit och hallonmarmelad dit, otroligt gott är det i alla fall.
Just den här är gjord på hösthallon plockade på mammas kolonilott.
 
INGREDIENSER
5 dl hallon
250 gram syltsocker
ca 1/2 dl vatten

GÖR SÅ HÄR
- Blanda hallon och syltsocker i en kastrull, gärna med teflonbotten. 
- häll i vattnet och låt sedan koka upp. Koka sedan på relativt låg
värme i cirka 10-15 min.
- Häll sedan upp i rena burkar, värm dem gärna lite med kokande
vatten först.
 

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Hemmagjord marmelad och sylt är vardagslyx på hög nivå. :)
Kram

2013-10-24 @ 15:23:36
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Glutenfritt

RSS 2.0