Vitchokladmousse med blåbär

 
I väntan på våren passar en chokladmousse med blåbär alldeles utmärkt.
Jag har använt mig av creme fracihe också för att höja syran lite mot den
söta chokladen. Kesella fungerar också. Fantastiskt gott!
 
INGREDIENSER
160 gram vit choklad
1 dl vispgrädde, laktosfri
1 dl creme fraiche, laktosfri
ca 125 g blåbär
 
GÖR SÅ HÄR
- Vispa grädden, den ska vara luftig och inte allt för hård.
- Klicka ner creme fraichen.
- Smält den vita chokladen över vattenbad och rör ner försiktigt
i gräddblandningen utan att det bildas klumpar.
- Häll upp i glas och låt stå i kylen i en timme cirka, gärna mer.

Kommentarer
Postat av: johanna

detta skall prövas!

2013-02-09 @ 10:37:04
URL: http://mixband.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Glutenfritt

RSS 2.0