Tagliatelle con gamberetti e rucola

 


En snabblagad festmåltid där tillagningstiden är pastans koktid!


INGREDIENSER
Tagliatelle för fyra personer
3 vitlöksklyftor, skalade & finhackade
2 tsk chilipulver
400 g skalade räkor
1 glas vitt vin
2 msk tomatpuré
2 nävar ruccola
saft från 1 lime
salt, peppar & olivolja
 
GÖR SÅ HÄR
- Koka pastan. Under tiden:
- Värm olivolja i en stekpanna och fräs vitlöken med chilin.
- När vitlöken fått färg, fräs räkorna en minut.
- Tillsätt vinet och tomatpurén och sjud tills pastan är färdig.
- Häll av pastan i ett durkslag, och häll sedan ner den i
stekpannan. Pressa över lime, salta och peppra och blanda
i hälften av ruccolan. 
 
- Servera med resten av ruccolan och riven parmesanost!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hej Elno!
Du skrev en kommentar på min blogg och gav ett litet tips att man skulle ställa drömmarna lite kallt innan man stoppade in dom i ugnen, och vad jag förstod så höll du på att baka drömmar, ville bara höra hur resultatet blev, om det blev bra
MVH Pernilla

2012-10-27 @ 12:44:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Glutenfritt

RSS 2.0