Luftigt frukostbröd med pumpafrö.

 
Ett riktigt luftigt bröd som bör ätas genast, eller frysas ner så fort det svalnat
ordentligt. Hur gott som helst, självklart kan man hoppa över pumpafröna. 
 
INGREDIENSER
500 g sempers glutenfria mix med fibrer
4 dl ljummet vatten
1/2 dl matolja
25 g färsk jäst
1/2 tsk salt
 
GÖR SÅ HÄR
- Rör ut jästen i det ljumma vattnet
- Tillsätt olja, salt och mjölmix
- Blanda allt till en jämn smet. Den ska inte vara för lös, men inte heller för "torr".
Det ska inte vara en lättarbetad deg, utan smet!
- Häll över smeten i en smord form och låt jäsa övertäckt i 30 min.
- Grädda på 200 grader i ca 25 min.
 

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Åh, vilket tips! Detta skall jag testa. :)

(Svar:) Tack för att du länkade till receptet, det uppskattas.

Kram

2012-11-02 @ 17:29:24
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Glutenfritt

RSS 2.0