Öppen lasagne med lax, parmesan & mangold.
Någonsin provat öppen lassagne? Ett fräschare och mer nytänkande sätt att servera lasagne och med lax och mangold kan det bara bli perfekt!
2 laxfiléer
2 stora nävar mangold (kan ersättas med vanlig spenat)
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
2 stora lasagneplattor (glutenfria)
1/2 citron
2 msk creme fraiche
parmesanost
salt, peppar, honung
Hacka och fräs lök & vitlök i lite olivolja.
Tillsätt mangold som du hackat. Smaksätt med salt, peppar, citron och lite honung.
Koka upp lasagneplattorna.
Tillsätt creme fraichen i mangolden. När allt kokar, ställ åt sidan.
Stek laxen snabbt, krydda med salt, peppar, lime & honung.
Häll tillbaka mangoldblandningen i stekpannan och värm upp med laxen.
Lägg laxblandningen på ena sidan av lasagneplattan och vik över den andra.
Toppa med lite parmesanost. Eller mycket!
Trackback