Pilgrimsmusslor med basilikasås.




En väldigt enkel förrätt som inte kräver mycket planering eller ingredienser 
men som fortfarande känns väldigt lyxig. Servera lite bubbel till! Receptet
är lånat av Monika Ahlberg.

INGREDIENSER
Pilgrimsmusslor
1 stor näve basilika
1 klyfta vitlök
1 tsk vitvinsvinäger
0,5 dl olivolja
salt

GÖR SÅ HÄR
- Mixa basilika och vitlök.
- Tillsätt sedan vinägern, oljan & salt. Jag valde att göra min sås tunn.
- Torka av pilgrimsmusslorna och stek dem sedan i olja i en het panna
någon minut på varje sida.
- Servera med basilikasåsen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Glutenfritt

RSS 2.0