Rostade rotsaker från kolonin

 
Vår koloni har fallit lite i glömska i år och allt har växt ohämmat. I helgen var vi nere och skördade allt som var på väg att växa iväg från oss och däribland polkabetor. Dessa vackra betor får samsas med tre sorters morötter, palsternacka och färska örter i ugnen!
 
INGREDIENSER
4 polkabetor
6 morötter
2 palsternackor
1 knippe timjan/rosmarin
olivolja
salt, peppar
 
GÖR SÅ HÄR
Skala och dela rotsakerna i mindre bitar. Jag valde att skiva polkabetorna tunt för att få fram mönstret på dem.
Lägg i en ugnsform tillsammans med olivolja, örter, salt och peppar.
Baka i ugnen på 225 grader i 15-30 minuter beroende på storlek och mängd!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Glutenfritt

RSS 2.0