Carbonara med lufttorkad skinka & champinjoner

 
 Ett carbonararecept inspirerat av pappas. Det som skiljer sig här är att jag använt mig av lufttorkad skinka som jag fräst i olivolja tills de blivit knapriga. Så gott. Toppa med parmesan.
 
INGREDIENSER
1 gul lök
1 msk olivolja
4 skivor lufttorkad skinka
100 g champinjoner
3 dl vispgrädde
salt, peppar, paprikapulver
Glutenfri pasta för fyra
 
GÖR SÅ HÄR
- Koka upp pastavatten
- Tärna skinkan och fräs den i olivolja tills den är knaprig. Ställ åt sidan.
- Finhacka lök, tärna eller skiva svampen. Fräs till de fått fin färg, slå sedan på grädde.
- Låt koka samman på svag värme, smaksätt med salt, peppar och lite paprikapulver.
- Servera såsen med nykokt pasta, den knapriga skinkan och nyriven parmesanost.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Mums, det låter himla gott! :)

Svar: Roligt att du uppskattar mina ord. Jag tycker om att kika in här då och då. Inspiration finns det ju gott om! Du ska ha tack.

Kram

2013-11-26 @ 20:28:33
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0