Mustig champinjonpasta

 
En höstpasta med champinjoner och pappardelle. Hur god som helst.

INGREDIENSER
250 g champinjoner
2 dl creme fraiche
3 dl matgrädde
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 msk smör
2 msk olivolja
1 tsk rosmarin
1 tsk timjan
salt, peppar, soja
 
GÖR SÅ HÄR
- Borsta av champinjonerna och skiva dem. Fräs dem i smöret tills de fått 
fin färg. Tillsätt lite olivolja. Salta och peppra
- Finhacka lök och vitlök och fräs med champinjonerna
- Häll på grädden, creme fraichen och sojan och låt koka samman.
- Finhacka rosmarin & timjan och rör ner. Smaka av med salt & peppar.
- Servera med nykokt pappardelle och nyriven parmesanost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Glutenfritt

RSS 2.0